ارزیابی کیفیت میکروبی هوای محیط فرایند کارخانجات تولید نوشیدنی سنتی ایرانی (دوغ)

نویسندگانمعصومه مهربان سنگ آتش -محبوبه سرایی جماب - رضا گاراژیان - ریحانه نوربخش - فرحناز قلاسی - امیر صالح وثوق - محمد محسن زاده
نشریهپژوهش های صنایع غذایی (ویژه‌نامه نوزدهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران)
شماره صفحات۲۵۱
صفحه پايان251
نوع مقالهFull Paper
تاریخ انتشار۱۳۸۹
رتبه نشریهISI
نوع نشریهچاپی
کشور محل چاپایران

چکیده مقاله