ارزیابی تاثیر نانوکیتوزان و NPK بر محتوای کاتچین-های برگ سبز چای (رقم کاشف) از طریق آنالیز برخی پارامترهای بیوشیمیایی، فیزیولوژیکی و مولکولی

نویسندگانامینه زینالی - میترا پارسا - منا کاشانچی - حسین عسکری - رضا آزادی گنبد - اقدس بنایی - صنم صفایی چایکار - احسان کهنه - و علی سراجی
نشریهفصلنامه تحقیقات گیاهان دارویی و معطر
نوع مقالهFull Paper
تاریخ انتشار۰۵- ۰۱- ۱۴۰۳
رتبه نشریهISI
نوع نشریهچاپی
کشور محل چاپایران

چکیده مقاله