پایان‌نامه‌ها

نمایش ۱ تا ۵ مورد از کل ۵ مورد.
#عنواننام نویسنده (دانشجو)مقطع تحصیلیسمت استاد در پایان‌نامهمحل دفاعتاریخ دفاع
  
۱بررسی فیتوشیمیایی و خواص آنتی اکسیدانی برخی گونه های اسکوتلیریا و آنالیز اسانس آن هاهدیه یوسفیدکتریاستاد راهنما۱۹ اسفند ۱۳۹۹
۲اندازه گیری مقادیر ناچیز آفلاتوکسین ها در موتد غذایی با روش ریز استخراج فاز جامد پخشیسهیلا ابراهیمیکارشناسی ارشداستاد مشاور۲۹ دی ۱۳۹۸
۳شناسایی و تعیین مقدار آربوتین، کوجیک اسید و هیدروکینون در کرم¬¬های ضد لک در سطح عرضهنیلوفر ارادتیدکتریاستاد مشاور۱۰ مرداد ۱۳۹۸
۴سنتز وکاربرد چارچوب های فلزی آلی به عنوان جاذب های ارزشمند در استخراج و خالص سازی هسپریدین در منابع مختلف مرکبات تکنیک های میکرواستخراج برای پیش تغلیظ و تعیین مقدار موادموثره در عصاره پوست مرکباتاکرم سادات نبویدکتریاستاد مشاور(تنظیم نشده)
۵استخراج و اندازگیری ترکیبات شاخص عصاره های گیاهی و بررسی تقلبات گیاهی در فرآورده های تهیه شده از آنها.زهرا ترسلیدکتریاستاد راهنما(تنظیم نشده)