بررسی تأثیر رهبری، برنامه ریزی استراتژیک بر تعالی سازمان با تاکید بر نقش تعدیلگری فرهنگ سازمانی کارآفرینانه: مطالعه موردی دانشگاه علوم پزشکی شهرستان ارومیه

نام نویسنده (دانشجو):
محل دفاع: دانشگاه اذرابادگان ارومیه
مقطع تحصیلی: کارشناسی ارشد
سمت استاد در پایان‌نامه: استاد راهنما

چکیده:

هدف این پژوهش بررسی تأثیر رهبری و برنامه ریزی استراتژیک بر تعالی سازمانی با تعدیلگری فرهنگ سازمانی کارآفرینانه دردانشگاه علوم پژشکی ارومیه می­باشد. با استفاده از داده‌های اولیه به دست آمده از طریق 212 پرسشنامه، آزمون فرضیه‌ها انجام شد. برای تجزیه و تحلیل داده‌های جمع آوری شده از روش مدل سازی معادلات ساختاری استفاده شد. یافته‌های آماری با استفاده از حداقل مربعات جزئی (PLS) نشان داد که رهبری و برنامه ریزی استراتژیک بر تعالی سازمان تأثیر معناداری دارد. و همچنین نتایج نشان داد که نقش میانجی کامل فرهنگ سازمانی کارآفرینانه در رابطه بین رهبری و تعالی سازمان ب مورد تأیید قرار گرفت ولی رابطه بین برنامه ریزی استراتژیک و تعالی سازمان توسط فرهنگ سازمانی کارآفرینانه مورد تأیید قرار نگرفت.

فایل پایان‌نامه