×
تنظیمات ویجت
Toggle navigation
دروس
مقالات در همایش ها
مقالات در نشریات
پایاننامهها
کتابها
صفحهاصلی
مقالات در نشریات
مقالات در نشریات
#
عنوان مقاله
نویسندگان
نشریه
تاریخ انتشار
۱
بررسی تاثیر کوپیگمانتاسیون بر پایداری رنگدانه فیکوسیانین استخراج شده از اسپیرولینا پلاننسیس توسط خشک کن پاششی
رضاکاراژیان
-
۱۴۰۱
۲
استفاده از پوشش خوراکی بر پایه صمغ زردالو بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و کاهش جذب روغن کدو سبز در طول فرآیند سرخ کردن
رضاکاراژیان
-
1401
۳
بهینه سازی فرمولاسیون لوکوم پروبیوتیک بر پایه شیره انگور
رضاکاراژیان
-
۱۴۰۱
۴
جداسازی و شناسایی لاکتیک اسید باکتریهای غالب در سیر ترشی و بررسی برخی فعالیت های پروبیوتیک بالقوه آنها
رضاکاراژیان
-
۱۴۰۱
۵
بررسی اثر عملکرد ژل جایگزین چربی بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی خمیر و بافت کیک کم کالری
رضاکاراژیان
-
1401
۶
بهینه یابی فرمولاسیون پرمیکس جایگزین چربی به روش سطح پاسخ و بررسی خصوصیات فیزیکوشیمایی کیک با چربی کاهش یافته
رضاکاراژیان
-
۱۴۰۱
۷
بررسی افزودن تفاله قهوه عربیکا بر خواص آنتی اکسیدانی بافتی و حسی شکلات
رضاکاراژیان
-
۱۴۰۱
۸
بررسی خواص آنتی اکسیدانی و صد میکروبی تیمول و رسوراترول ریزپوشانی شده با نانوذرات کامپوزیتی زئین کازئینات
رضاکاراژیان
-
۱۴۰۱
۹
معرفی مخلوطی بهینه از عصاره های مرزنجوش فوفل و دار فلفل با بالاترین میزان فعالیت علیه بیان ژن انتروتوکسینهای A و B استافیلوکوکوس اورئوس
رضاکاراژیان
-
۱۴۰۱
۱۰
بررسی عملکرد النوزل اتیل سلولز به عنوان جایگزین شورتنیک تجاری با هدف تولید کیک با محتوای اسید چرب اشباع پایین
رضا کاراژیان
-
۱۴۰۰
۱۱
بهینه سازی فرمولاسیون کیک فراسودمند حاوی شیره خرما و اینولین
رضاکاراژیان
-
۱۴۰۰
۱۲
بهینه سازی فرمولاسیون شکلات صبحانه پروبیوتیک
رضاکاراژیان
-
۱۴۰۰
۱۳
بهینه سازی فرمولاسیون شکلات صبحانه پروبیوتیک
رضاکاراژیان
-
۱۴۰۰
۱۴
ارزیابی تأثیر نوع و سطوح مختلف ترکیبات کوپیگمنت کننده در پایداری رنگ دانه فیکوسیانین در برابر pH
رضاکاراژیان
-
۱۴۰۰
۱۵
بهینه سازی فرمولاسیون دسر غیر لبنی بر پایه کدو حلوایی با استفاده از طرح مخلوط
رضاکاراژیان
-
۱۳۹۸
۱۶
اثر قطعات خشک شده میوه آناناس بر ویژگی های کیفی مافین
رضا کاراژیان
-
۱۳۹۸
۱۷
بهینه سازی فرمولاسیون دسر تخمیری غیر لبنی بر پایه شیر بادام
رضاکاراژیان
-
۱۳۹۸
۱۸
تاثیر بسته بندی نانوکامپوزیتهای زیست تخریب پذیر بر پایه پلی اتیلن نشاسته نانورس بر خصوصیات فیزیکوشیمایی قارچ دکمه ای
رضا کاراژیان
-
۱۳۹۷رضا کاراژیان
۱۹
افزایش خاصیت آنتی باکتریالی و آنتی بیوفیلم کانترهای ادراری با استفاده از عصاره گیاهان چای سبز و کاکوتی
رضاکاراژیان
-
۱۳۹۷
۲۰
زنده مانی باکتریهای لاکتو باسیلوس اسید و فیلوس لاکتوباسیلوس رامنوسوس و بیفیدوباکتریوم بیفیدوم بعنوان باکتریهای پروبیوتیک شاخص در مدل شبیه سازی شده معده ای و روده ای
رضا کاراژیان
-
۱۳۹۶
نمایش
۱ تا ۲۰
مورد از کل
۳۳
مورد.
اولین
«
1
2
»
آخرین