مقالات در نشریات
- ۱. رضاکاراژیان،بررسی تاثیر کوپیگمانتاسیون بر پایداری رنگدانه فیکوسیانین استخراج شده از اسپیرولینا پلاننسیس توسط خشک کن پاششی،-،۱۴۰۱.
- ۲. رضاکاراژیان،استفاده از پوشش خوراکی بر پایه صمغ زردالو بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و کاهش جذب روغن کدو سبز در طول فرآیند سرخ کردن،-،۱۴۰۱.
- ۳. رضاکاراژیان،بهینه سازی فرمولاسیون لوکوم پروبیوتیک بر پایه شیره انگور،-،۱۴۰۱.
- ۴. رضاکاراژیان،جداسازی و شناسایی لاکتیک اسید باکتریهای غالب در سیر ترشی و بررسی برخی فعالیت های پروبیوتیک بالقوه آنها،-،۱۴۰۱.
- ۵. رضاکاراژیان،بررسی اثر عملکرد ژل جایگزین چربی بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی خمیر و بافت کیک کم کالری،-،۱۴۰۱.
- ۶. رضاکاراژیان،بهینه یابی فرمولاسیون پرمیکس جایگزین چربی به روش سطح پاسخ و بررسی خصوصیات فیزیکوشیمایی کیک با چربی کاهش یافته،-،۱۴۰۱.
- ۷. رضاکاراژیان،بررسی افزودن تفاله قهوه عربیکا بر خواص آنتی اکسیدانی بافتی و حسی شکلات،-،۱۴۰۱.
- ۸. رضاکاراژیان،بررسی خواص آنتی اکسیدانی و صد میکروبی تیمول و رسوراترول ریزپوشانی شده با نانوذرات کامپوزیتی زئین کازئینات،-،۱۴۰۱.
- ۹. رضاکاراژیان،معرفی مخلوطی بهینه از عصاره های مرزنجوش فوفل و دار فلفل با بالاترین میزان فعالیت علیه بیان ژن انتروتوکسینهای A و B استافیلوکوکوس اورئوس،-،۱۴۰۱.
- ۱۰. رضا کاراژیان،بررسی عملکرد النوزل اتیل سلولز به عنوان جایگزین شورتنیک تجاری با هدف تولید کیک با محتوای اسید چرب اشباع پایین،-،۱۴۰۰.
- ۱۱. رضاکاراژیان،بهینه سازی فرمولاسیون کیک فراسودمند حاوی شیره خرما و اینولین،-،۱۴۰۰.
- ۱۲. رضاکاراژیان،بهینه سازی فرمولاسیون شکلات صبحانه پروبیوتیک،-،۱۴۰۰.
- ۱۳. رضاکاراژیان،بهینه سازی فرمولاسیون شکلات صبحانه پروبیوتیک،-،۱۴۰۰.
- ۱۴. رضاکاراژیان،ارزیابی تأثیر نوع و سطوح مختلف ترکیبات کوپیگمنت کننده در پایداری رنگ دانه فیکوسیانین در برابر pH،-،۱۴۰۰.
- ۱۵. رضاکاراژیان،بهینه سازی فرمولاسیون دسر غیر لبنی بر پایه کدو حلوایی با استفاده از طرح مخلوط،-،۱۳۹۸.
- ۱۶. رضا کاراژیان،اثر قطعات خشک شده میوه آناناس بر ویژگی های کیفی مافین،-،۱۳۹۸.
- ۱۷. رضاکاراژیان،بهینه سازی فرمولاسیون دسر تخمیری غیر لبنی بر پایه شیر بادام،-،۱۳۹۸.
- ۱۸. رضا کاراژیان،تاثیر بسته بندی نانوکامپوزیتهای زیست تخریب پذیر بر پایه پلی اتیلن نشاسته نانورس بر خصوصیات فیزیکوشیمایی قارچ دکمه ای،-،۱۳۹۷رضا کاراژیان.
- ۱۹. رضاکاراژیان،افزایش خاصیت آنتی باکتریالی و آنتی بیوفیلم کانترهای ادراری با استفاده از عصاره گیاهان چای سبز و کاکوتی،-،۱۳۹۷.
- ۲۰. رضا کاراژیان،زنده مانی باکتریهای لاکتو باسیلوس اسید و فیلوس لاکتوباسیلوس رامنوسوس و بیفیدوباکتریوم بیفیدوم بعنوان باکتریهای پروبیوتیک شاخص در مدل شبیه سازی شده معده ای و روده ای،-،۱۳۹۶.
نمایش ۱ تا ۲۰ مورد از کل ۳۳ مورد.