×
تنظیمات ویجت
Toggle navigation
دروس
مقالات در همایش ها
مقالات در نشریات
پایاننامهها
کتابها
صفحهاصلی
مقالات در نشریات
مقالات در نشریات
#
عنوان مقاله
نویسندگان
نشریه
تاریخ انتشار
۱
Grass pea (Lathyrus sativus L.) protein isolate: The effect of extraction optimization and drying methods on the structure and functional properties
Samira Feyzi-Elnaz Milani-Q Ali Golimovahhed
Food Hydrocolloids
2018-01-01
۲
Production of high quality expanded corn extrudates containing sesame seed using response surface methodology
N Nikmaram-F Garavand-A Elhamirad-Sh Beiraghi toosi-G Goli Movahhed
Quality Assurance and Safety of Crops & Foods
2015-08-17
۳
Extraction of inulin from Burdock root (Arctium lappa) using high intensity ultrasound
Elnaz Milani-Arash Koocheki-Q Ali Golimovahhed
International journal of food science & technology
2011-08-01
۴
Effect of lactic fermentation (Lactobacillus plantarum) on physicochemical, flavor, staling and crust properties of semi volume bread (Baguette).
Shadi Bolourian-MHH Khodaparast-G Goli Movahhed-M Afshary
World Applied Sciences Journal
2010-03-24
۵
Antioxidant activity of various extracts of old tea leaves and black tea wastes (Camellia sinensis L.)
R Farhoosh-GA Golmovahhed-MHH Khodaparast
Food Chemistry
2007-03-01
نمایش
۱ تا ۵
مورد از کل
۵
مورد.