مقالات در همایش ها
- ۱. فاطمه فرزانه مقدم، جواد سرگلزایی، شادی بلوریان،جداسازی ترکیبات فنولی میوه عناب به روش محلول اتانول-آب و تعیین قدرت آنتی اکسیدانی آن،دومین کنگره بین المللی و بیست و پنجمین کنگره ملی علوم و صنایع غذائی ایران،۱۳۹۷.
- ۲. حامد حسینی، حامد صابریان، ژیلا تاجیانی، شادی بلوریان،اصلاح آنزیمی چربی ها و روغن های خوراکی با استفاده از آنزیم های لیپاز و فسفولیپاز،دومین کنگره بین المللی و بیست و پنجمین کنگره ملی علوم و صنایع غذائی ایران،۱۳۹۷.
- ۳. فاطمه فرزانه مقدم، جواد سرگلزایی، شادی بلوریان،بهینه سازی استخراج ترکیبات فنولیک از عناب با استفاده از روش حلال اتانول- آب به کمک روش سطح پاسخ،دومین کنگره بین المللی و بیست و پنجمین کنگره ملی علوم و صنایع غذائی ایران،۱۳۹۷.
- ۴. زهره یوسف وند، جواد سرگلزایی، شادی بلوریان،تعیین شاخص های رنگی *L*a*b در سنجش رنگ کورکومین استخراج شده از ریزوم گیاه زردچوبه (.Curcuma longa L) و بهینه سازی آن با روش سطح پاسخ،اولین همایش ملی صنایع فرآوری محصولات کشاورزی،۱۳۹۶.
- ۵. زهره یوسف وند، جواد سرگلزایی، شادی بلوریان،بهینه سازی استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از روش حلال،اولین همایش ملی صنایع فرآوری محصولات کشاورزی،۱۳۹۶.
- ۶. حامد صابریان، فرشته حسینی، شادی بلوریان،بهینه سازی شرایط استخراج رنگ خوراکی کلروفیل از شاتوت با استفاده از روش فراصوت،اولین کنگره بین المللی و بیست و چهارمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران،۱۳۹۶.
- ۷. حامد صابریان، فرشته حسینی، شادی بلوریان،بهینه سازی شرایط استخراج رنگ طبیعی کلروفیل از گیاه Alfalfa،اولین همایش بین المللی و دومین همایش ملی کشاورزی،محیط زیست و امنیت غذایی،۱۳۹۵.
- ۸. مجید افشاری، شادی بلوریان،ویژگی های ارگانولپتیکی شیرینی رژیمی غنی شده با چای سبز و روغن زیتون،اولین همایش بین المللی و دومین همایش ملی کشاورزی،محیط زیست و امنیت غذایی،۱۳۹۵.
- ۹. الناز میلانی، فرشته حسینی، سمانه رضایی بروجردی، شادی بلوریان،ارزیابی فعالیت ضد میکروبی و قدرت رنگی بیکسین (رنگ طبیعی حاصل از دانه آناتو) در فرمولاسیون دراژه اسنک حجیم،اولین همایش بین المللی و دومین همایش ملی کشاورزی،محیط زیست و امنیت غذایی،۱۳۹۵.
- ۱۰. شادی بلوریان، فخری شهیدی، سیدعلی مرتضوی، محب محبی،تولید نانوذرات لیپیدی جامد و حامل های لیپیدی نانوساختار حاوی کورکومین و ارزیابی آن،اولین همایش بین المللی و دومین همایش ملی کشاورزی،محیط زیست و امنیت غذایی،۱۳۹۵.
- ۱۱. حامد صابریان، امین سلاحورزیان، فرشته حسینی، شادی بلوریان،مروری بر ترکیبات فراسودمند گیاه دارویی نسترن کوهی،اولین همایش بین المللی و دومین همایش ملی کشاورزی،محیط زیست و امنیت غذایی،۱۳۹۵.
- ۱۲. محمد کورشیان، الهام مهدیان، اکرم شریفی، شادی بلوریان،بررسی تولید پودر نوشیدنی فوری از عصاره تمشک سیاه وحشی با روش خشک کردن پاششی،بیست و سومین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران،۱۳۹۴.
- ۱۳. محمود نجف زاده، جهانبخش شعبانی، بهنام فیوضی، شادی بلوریان،بررسی خواص فیزیکی دانه شاهی مازندران،اولین همایش ملی میان وعده های غذایی،۱۳۹۳.
- ۱۴. محمود نجف زاده، جهانبخش شعبانی، شادی بلوریان، سید علی مرتضوی،اثرات نسبی شیر پایه، استارتر و فرآوری روی بافت ماست،اولین همایش ملی میان وعده های غذایی،۱۳۹۳.
- ۱۵. علی آخوند زردینی، محبت محبی، رضا فرهوش، شادی بلوریان،مروری بر نانوذرات لیپیدی جامد و کاربرد آن در حوزه غذایی،سومین همایش ملی علوم و صنایع غذایی،۱۳۹۳.
- ۱۶. پریسا رحیمی دوگاهی، فخری شهیدی، شادی بلوریان، علی محمدی ثانی،بررسی پارامترهای رنگی پاستیل بر پایه گوجه فرنگی،بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران،۱۳۹۲.
- ۱۷. پریسا رحیمی دوگاهی، فخری شهیدی، علی محمدی ثانی، شادی بلوریان،بررسی اثر سطوح مختلف آگار و CMC بر ویژگی های بافتی پاستیل گوجه فرنگی،بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران،۱۳۹۲.
- ۱۸. شادی بلوریان، محبت محبی، صفیه خلیلیان، فرشته حسینی،بررسی کارایی امواج فراصوت در بهینه سازی شرایط استخراج کوکومین از ریزوم گیاه زدرچوبه (.Curcuma longa L) با استفاده از روش سطح پاسخ،بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران،۱۳۹۲.
- ۱۹. شادی بلوریان، سحرالسادات صلواتی، مسعود نجف نجفی، علی محمدی ثانی،بررسی تاثیر ماده دیواره بر اندازه ذرات و شاخص بس پاشیدگی کورکومین ریزپوشانی شده،بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران،۱۳۹۲.
- ۲۰. سحرالسادات صلواتی، علی محمدی ثانی، مسعود نجف نجفی، شادی بلوریان،تاثیر غلظت و میزان پروتئین WPC بر خصوصیات کورکومین ریزپوشانی شده به روش خشککردن پاششی،همایش ملی صنایع غذایی،۱۳۹۰.
نمایش ۱ تا ۲۰ مورد از کل ۲۸ مورد.