مقالات در نشریات
# | عنوان مقاله | نویسندگان | نشریه | تاریخ انتشار |
---|---|---|---|---|
۱ | بررسی امکان استفاده از اندام باردهی قارچ خوراکی-دارویی انوکی در تولید نوشیدنی فراسودمند پالپ دار | شراره رضائیان، حمیدرضا پوریانفر، شادی بلوریان، حامد صابریان | دوماهنامه پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران | 1399 |
۲ | استخراج ترکیبات فنولی میوه عناب با سیال فوق بحرانی کربن دی اکسید و بهینه سازی و اندازه گیری قدرت آنتی اکسیدانی آن | فاطمه فرزانه مقدم، جواد سرگلزایی، شادی بلوریانرر | دوماهنامه پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران | 1398 |
۳ | بهینه سازی استخراج گرمایی عصاره آبی آرد میوه عناب و مقایسه آن با عصاره هیدروالکلی | فخری شهیدی، شادی بلوریان، حامد حسینی، فرشته حسینی، حامد صابریان، محمد مالکی | مجله فرآوری و نگهداری مواد غذایی | 1398 |
۴ | بررسی اثر شرایط استخراج بر پارامترهای رنگی پودر کورکومین حاصل از ریزوم گیاه زردچوبه (Curcuma longa) با استفاده از روش سطح پاسخ | شادی بلوریان، صفیه خلیلیان، ناصر صداقت، فرشته حسینی، مجید افشاری | پژوهش های صنایع غذایی | 1397 |
۵ | تاثیر روش فراصوت بر استخراج رنگ خوراکى کلروفیل از برگ درخت شاتوت | حامد صابریان، فرشته حسینی، شادی بلوریان | فصلنامه علمی فناوری های جدید در صنعت غذا | 1396 |
۶ | تاثیر موسیلاژ اسفرزه و اسانس آویشن شیرازی بر بار میکروبی و بهبود نگهداری هویج برش تازه | مجید عزیزی، زینب صفایی، سمیه میرمصطفایی، شادی بلوریان، نگار رحیمی | مجله علوم باغبانی | 1394 |
۷ | ررسی خصوصیات فیزیکی ریزکپسول های عصاره تمشک سیاه وحشی تهیه شده با روش خشک کن پاششی | محمد کورشیان، اکرم شریفی، الهام مهدویان، شادی بلوریان | فصلنامه نوآوری در علوم و فناوری غذایی شماره 4، دوره 7 | 1392 |
۸ | بهینه سازی شرایط استخراج کورکومین از ریزوم گیاه زردچوبه ( Curcuma longa) به کمک امواج فراصوت با استفاده از روش سطح پاسخ | شادی بلوریان، صفیه خلیلیان، محمد خلیلیان | مجله فرآوری و نگهداری مواد غذایی | 1392 |
۹ | ارزیابی فعالیت ضد میکروبی و قدرت رنگی کورکومین در ماکارونی | فرشته حسینی، محمدباقر حبیبی نجفی، مجید هاشمی، شادی بلوریان، فرشته زمان زاده | دوماهنامه پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران | 1390 |
۱۰ | بررسی اثر ضدمیکروبی عصاره آویشن باغی بر Salmonella enteritidise PT۴ موجود در سس مایونز | فاطمه ضابطیان حسینی، سید علی مرتضوی، بی بی صدیقه فضلی بزاز، آرش کوچکی، شادی بلوریان | دوماهنامه پژوهشهای علوم و صنایع غذایی | 1389 |
نمایش ۱ تا ۱۰ مورد از کل ۱۰ مورد.