مقالات در نشریات

#عنوان مقالهنویسندگاننشریهتاریخ انتشار
 
۱بررسی امکان استفاده از اندام باردهی قارچ خوراکی-دارویی انوکی در تولید نوشیدنی فراسودمند پالپ دارشراره رضائیان، حمیدرضا پوریانفر، شادی بلوریان، حامد صابریاندوماهنامه پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران1399
۲استخراج ترکیبات فنولی میوه عناب با سیال فوق بحرانی کربن دی اکسید و بهینه سازی و اندازه گیری قدرت آنتی اکسیدانی آنفاطمه فرزانه مقدم، جواد سرگلزایی، شادی بلوریانرردوماهنامه پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران1398
۳بهینه سازی استخراج گرمایی عصاره آبی آرد میوه عناب و مقایسه آن با عصاره هیدروالکلیفخری شهیدی، شادی بلوریان، حامد حسینی، فرشته حسینی، حامد صابریان، محمد مالکیمجله فرآوری و نگهداری مواد غذایی1398
۴بررسی اثر شرایط استخراج بر پارامترهای رنگی پودر کورکومین حاصل از ریزوم گیاه زردچوبه (Curcuma longa) با استفاده از روش سطح پاسخشادی بلوریان، صفیه خلیلیان، ناصر صداقت، فرشته حسینی، مجید افشاریپژوهش های صنایع غذایی1397
۵تاثیر روش فراصوت بر استخراج رنگ خوراکى کلروفیل از برگ درخت شاتوتحامد صابریان، فرشته حسینی، شادی بلوریانفصلنامه علمی فناوری های جدید در صنعت غذا1396
۶تاثیر موسیلاژ اسفرزه و اسانس آویشن شیرازی بر بار میکروبی و بهبود نگهداری هویج برش تازهمجید عزیزی، زینب صفایی، سمیه میرمصطفایی، شادی بلوریان، نگار رحیمیمجله علوم باغبانی1394
۷ررسی خصوصیات فیزیکی ریزکپسول های عصاره تمشک سیاه وحشی تهیه شده با روش خشک کن پاششیمحمد کورشیان، اکرم شریفی، الهام مهدویان، شادی بلوریانفصلنامه نوآوری در علوم و فناوری غذایی شماره 4، دوره 71392
۸بهینه سازی شرایط استخراج کورکومین از ریزوم گیاه زردچوبه ( Curcuma longa) به کمک امواج فراصوت با استفاده از روش سطح پاسخشادی بلوریان، صفیه خلیلیان، محمد خلیلیانمجله فرآوری و نگهداری مواد غذایی1392
۹ارزیابی فعالیت ضد میکروبی و قدرت رنگی کورکومین در ماکارونیفرشته حسینی، محمدباقر حبیبی نجفی، مجید هاشمی، شادی بلوریان، فرشته زمان زادهدوماهنامه پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران1390
۱۰بررسی اثر ضدمیکروبی عصاره آویشن باغی بر Salmonella enteritidise PT۴ موجود در سس مایونزفاطمه ضابطیان حسینی، سید علی مرتضوی، بی بی صدیقه فضلی بزاز، آرش کوچکی، شادی بلوریاندوماهنامه پژوهشهای علوم و صنایع غذایی1389
نمایش ۱ تا ۱۰ مورد از کل ۱۰ مورد.