مقالات در همایش ها

#عنوان مقالهنویسندگانهمایشتاریخ برگزاری همایش
 
۱جداسازی ترکیبات فنولی میوه عناب به روش محلول اتانول-آب و تعیین قدرت آنتی اکسیدانی آنفاطمه فرزانه مقدم، جواد سرگلزایی، شادی بلوریاندومین کنگره بین المللی و بیست و پنجمین کنگره ملی علوم و صنایع غذائی ایران1397
۲اصلاح آنزیمی چربی ها و روغن های خوراکی با استفاده از آنزیم های لیپاز و فسفولیپازحامد حسینی، حامد صابریان، ژیلا تاجیانی، شادی بلوریاندومین کنگره بین المللی و بیست و پنجمین کنگره ملی علوم و صنایع غذائی ایران1397
۳بهینه سازی استخراج ترکیبات فنولیک از عناب با استفاده از روش حلال اتانول- آب به کمک روش سطح پاسخفاطمه فرزانه مقدم، جواد سرگلزایی، شادی بلوریاندومین کنگره بین المللی و بیست و پنجمین کنگره ملی علوم و صنایع غذائی ایران1397
۴تعیین شاخص های رنگی *L*a*b در سنجش رنگ کورکومین استخراج شده از ریزوم گیاه زردچوبه (.Curcuma longa L) و بهینه سازی آن با روش سطح پاسخزهره یوسف وند، جواد سرگلزایی، شادی بلوریاناولین همایش ملی صنایع فرآوری محصولات کشاورزی1396
۵بهینه سازی استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از روش حلالزهره یوسف وند، جواد سرگلزایی، شادی بلوریاناولین همایش ملی صنایع فرآوری محصولات کشاورزی1396
۶بهینه سازی شرایط استخراج رنگ خوراکی کلروفیل از شاتوت با استفاده از روش فراصوتحامد صابریان، فرشته حسینی، شادی بلوریاناولین کنگره بین المللی و بیست و چهارمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران1396
۷بهینه سازی شرایط استخراج رنگ طبیعی کلروفیل از گیاه Alfalfaحامد صابریان، فرشته حسینی، شادی بلوریاناولین همایش بین المللی و دومین همایش ملی کشاورزی،محیط زیست و امنیت غذایی1395
۸ویژگی های ارگانولپتیکی شیرینی رژیمی غنی شده با چای سبز و روغن زیتونمجید افشاری، شادی بلوریاناولین همایش بین المللی و دومین همایش ملی کشاورزی،محیط زیست و امنیت غذایی1395
۹ارزیابی فعالیت ضد میکروبی و قدرت رنگی بیکسین (رنگ طبیعی حاصل از دانه آناتو) در فرمولاسیون دراژه اسنک حجیمالناز میلانی، فرشته حسینی، سمانه رضایی بروجردی، شادی بلوریاناولین همایش بین المللی و دومین همایش ملی کشاورزی،محیط زیست و امنیت غذایی1395
۱۰تولید نانوذرات لیپیدی جامد و حامل های لیپیدی نانوساختار حاوی کورکومین و ارزیابی آنشادی بلوریان، فخری شهیدی، سیدعلی مرتضوی، محب محبیاولین همایش بین المللی و دومین همایش ملی کشاورزی،محیط زیست و امنیت غذایی1395
۱۱مروری بر ترکیبات فراسودمند گیاه دارویی نسترن کوهیحامد صابریان، امین سلاحورزیان، فرشته حسینی، شادی بلوریاناولین همایش بین المللی و دومین همایش ملی کشاورزی،محیط زیست و امنیت غذایی1395
۱۲بررسی تولید پودر نوشیدنی فوری از عصاره تمشک سیاه وحشی با روش خشک کردن پاششیمحمد کورشیان، الهام مهدیان، اکرم شریفی، شادی بلوریانبیست و سومین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران1394
۱۳بررسی خواص فیزیکی دانه شاهی مازندرانمحمود نجف زاده، جهانبخش شعبانی، بهنام فیوضی، شادی بلوریاناولین همایش ملی میان وعده های غذایی1393
۱۴اثرات نسبی شیر پایه، استارتر و فرآوری روی بافت ماستمحمود نجف زاده، جهانبخش شعبانی، شادی بلوریان، سید علی مرتضویاولین همایش ملی میان وعده های غذایی1393
۱۵مروری بر نانوذرات لیپیدی جامد و کاربرد آن در حوزه غذاییعلی آخوند زردینی، محبت محبی، رضا فرهوش، شادی بلوریانسومین همایش ملی علوم و صنایع غذایی1393
۱۶بررسی پارامترهای رنگی پاستیل بر پایه گوجه فرنگیپریسا رحیمی دوگاهی، فخری شهیدی، شادی بلوریان، علی محمدی ثانیبیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران1392
۱۷بررسی اثر سطوح مختلف آگار و CMC بر ویژگی های بافتی پاستیل گوجه فرنگیپریسا رحیمی دوگاهی، فخری شهیدی، علی محمدی ثانی، شادی بلوریانبیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران1392
۱۸بررسی کارایی امواج فراصوت در بهینه سازی شرایط استخراج کوکومین از ریزوم گیاه زدرچوبه (.Curcuma longa L) با استفاده از روش سطح پاسخشادی بلوریان، محبت محبی، صفیه خلیلیان، فرشته حسینیبیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران1392
۱۹بررسی تاثیر ماده دیواره بر اندازه ذرات و شاخص بس پاشیدگی کورکومین ریزپوشانی شدهشادی بلوریان، سحرالسادات صلواتی، مسعود نجف نجفی، علی محمدی ثانیبیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران1392
۲۰تاثیر غلظت و میزان پروتئین WPC بر خصوصیات کورکومین ریزپوشانی شده به روش خشک‌کردن پاششیسحرالسادات صلواتی، علی محمدی ثانی، مسعود نجف نجفی، شادی بلوریانهمایش ملی صنایع غذایی1390
نمایش ۱ تا ۲۰ مورد از کل ۲۸ مورد.