مقالات در نشریات
- ۱. شراره رضائیان، حمیدرضا پوریانفر، شادی بلوریان، حامد صابریان،بررسی امکان استفاده از اندام باردهی قارچ خوراکی-دارویی انوکی در تولید نوشیدنی فراسودمند پالپ دار،دوماهنامه پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران،۱۳۹۹.
- ۲. فاطمه فرزانه مقدم، جواد سرگلزایی، شادی بلوریانرر،استخراج ترکیبات فنولی میوه عناب با سیال فوق بحرانی کربن دی اکسید و بهینه سازی و اندازه گیری قدرت آنتی اکسیدانی آن،دوماهنامه پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران،۱۳۹۸.
- ۳. فخری شهیدی، شادی بلوریان، حامد حسینی، فرشته حسینی، حامد صابریان، محمد مالکی،بهینه سازی استخراج گرمایی عصاره آبی آرد میوه عناب و مقایسه آن با عصاره هیدروالکلی،مجله فرآوری و نگهداری مواد غذایی،۱۳۹۸.
- ۴. شادی بلوریان، صفیه خلیلیان، ناصر صداقت، فرشته حسینی، مجید افشاری،بررسی اثر شرایط استخراج بر پارامترهای رنگی پودر کورکومین حاصل از ریزوم گیاه زردچوبه (Curcuma longa) با استفاده از روش سطح پاسخ،پژوهش های صنایع غذایی،۱۳۹۷.
- ۵. حامد صابریان، فرشته حسینی، شادی بلوریان،تاثیر روش فراصوت بر استخراج رنگ خوراکى کلروفیل از برگ درخت شاتوت،فصلنامه علمی فناوری های جدید در صنعت غذا،۱۳۹۶.
- ۶. مجید عزیزی، زینب صفایی، سمیه میرمصطفایی، شادی بلوریان، نگار رحیمی،تاثیر موسیلاژ اسفرزه و اسانس آویشن شیرازی بر بار میکروبی و بهبود نگهداری هویج برش تازه،مجله علوم باغبانی،۱۳۹۴.
- ۷. محمد کورشیان، اکرم شریفی، الهام مهدویان، شادی بلوریان،ررسی خصوصیات فیزیکی ریزکپسول های عصاره تمشک سیاه وحشی تهیه شده با روش خشک کن پاششی،فصلنامه نوآوری در علوم و فناوری غذایی شماره ۴، دوره ۷،۱۳۹۲.
- ۸. شادی بلوریان، صفیه خلیلیان، محمد خلیلیان،بهینه سازی شرایط استخراج کورکومین از ریزوم گیاه زردچوبه ( Curcuma longa) به کمک امواج فراصوت با استفاده از روش سطح پاسخ،مجله فرآوری و نگهداری مواد غذایی،۱۳۹۲.
- ۹. فرشته حسینی، محمدباقر حبیبی نجفی، مجید هاشمی، شادی بلوریان، فرشته زمان زاده،ارزیابی فعالیت ضد میکروبی و قدرت رنگی کورکومین در ماکارونی،دوماهنامه پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران،۱۳۹۰.
- ۱۰. فاطمه ضابطیان حسینی، سید علی مرتضوی، بی بی صدیقه فضلی بزاز، آرش کوچکی، شادی بلوریان،بررسی اثر ضدمیکروبی عصاره آویشن باغی بر Salmonella enteritidise PT۴ موجود در سس مایونز،دوماهنامه پژوهشهای علوم و صنایع غذایی،۱۳۸۹.
نمایش ۱ تا ۱۰ مورد از کل ۱۰ مورد.