مقالات در همایش ها

#عنوان مقالهنویسندگانهمایشتاریخ برگزاری همایش
 
۱مقایسه روشهای پایدارسازی حرارتی رنگدانه های آنتوسیانین و بتالائینحامد صابریانسازمان پژوهشهای علمی و صنعتی ایران1402
۲مروری بر شاخص های اصلی تشخیص تقلب در عسل و روشهای اندازه گیری آن هاحامد صابریانسازمان پژوهشهای علمی و صنعتی ایران1402
۳مروری بر تولید، ویژگیها و کاربرد نشاسته های اصلاح شدهحامد صابریانسازمان پژوهشهای علمی و صنعتی ایران1402
نمایش ۱ تا ۳ مورد از کل ۳ مورد.