×
تنظیمات ویجت
Toggle navigation
دروس
مقالات در همایش ها
مقالات در نشریات
پایاننامهها
کتابها
صفحهاصلی
مقالات در نشریات
مقالات در نشریات
#
عنوان مقاله
نویسندگان
نشریه
تاریخ انتشار
۱
بهینه سازی شرایط استخراج رنگ آناتو در مقیاس نیمه صنعتی و ارزیابی پایداری رنگی آن در شرایط آزمایشگاهی و سیستم مدل غذایی
حامد صابریان
.....
1401
۲
پایدارسازی حرارتی عصاره آنتوسیانین گلبرگ زعفران با استفاده از روش ریزپوشانی و کاربرد آن در مدل غذایی
حامد صابریان
.....
1401
۳
بهینه سازی استخراج ترکیبات فراسودمند از میوه نسترن کوهی جهت تولید مکمل غذایی
حامد صابریان
.....
1401
۴
تاثیر سیکلودکسترین ها و کوپیگمانتاسیون بر پایداری حرارتی عصاره آنتوسیانینی گلبرگ زعفران در نوشیدنی مدل
حامد صابریان
.....
1401
۵
تأثیر روش های ریزیوشانی و کوپیگمانتاسیون بر بهبود پایداری حرارتی عصاره بتالاتینی چغندر قرمز و | کاربرد آن در نوشیدنی مدل
حامد صابریان
.....
1400
۶
بهینه سازی شرایط استخراج آنتوسیانین از کلم قرمز و کاربرد آن در پاستیل کم کالری فراسودمند
حامد صابریان
.....
1400
۷
بررسی امکان استفاده از اندام باردهی قارچ خوراکی دارویی انوکی در تولید نوشیدنی فراسودمند یالی دار
حامد صابریان
.....
1399
۸
استخراج نیمه صنعتی پکتین از ضایعات پرتقال و ارزیابی ویژگی های کمی و کیفی آن
حامد صابریان
.....
1399
۹
بهینه سازی استخراج گرمایی عصاره آبی ارد میوه عناب و مقایسه آن با عصاره هیدروالکلی
حامد صابریان
.....
1398
۱۰
بررسی سیستماتیک کاربرد عملی مواد مغذی نانوکپسوله شده در محصولات غذایی واقعی
حامد صابریان
.....
......
۱۱
استخراج یکتین با کمک گرمایش اهمی از پوست انار
حامد صابریان
.....
...
نمایش
۱ تا ۱۱
مورد از کل
۱۱
مورد.