مقالات در نشریات

#عنوان مقالهنویسندگاننشریهتاریخ انتشار
 
۱بهینه سازی شرایط استخراج رنگ آناتو در مقیاس نیمه صنعتی و ارزیابی پایداری رنگی آن در شرایط آزمایشگاهی و سیستم مدل غذاییحامد صابریان.....1401
۲پایدارسازی حرارتی عصاره آنتوسیانین گلبرگ زعفران با استفاده از روش ریزپوشانی و کاربرد آن در مدل غذاییحامد صابریان.....1401
۳بهینه سازی استخراج ترکیبات فراسودمند از میوه نسترن کوهی جهت تولید مکمل غذاییحامد صابریان.....1401
۴تاثیر سیکلودکسترین ها و کوپیگمانتاسیون بر پایداری حرارتی عصاره آنتوسیانینی گلبرگ زعفران در نوشیدنی مدلحامد صابریان.....1401
۵تأثیر روش های ریزیوشانی و کوپیگمانتاسیون بر بهبود پایداری حرارتی عصاره بتالاتینی چغندر قرمز و | کاربرد آن در نوشیدنی مدلحامد صابریان.....1400
۶بهینه سازی شرایط استخراج آنتوسیانین از کلم قرمز و کاربرد آن در پاستیل کم کالری فراسودمندحامد صابریان.....1400
۷بررسی امکان استفاده از اندام باردهی قارچ خوراکی دارویی انوکی در تولید نوشیدنی فراسودمند یالی دارحامد صابریان.....1399
۸استخراج نیمه صنعتی پکتین از ضایعات پرتقال و ارزیابی ویژگی های کمی و کیفی آنحامد صابریان.....1399
۹بهینه سازی استخراج گرمایی عصاره آبی ارد میوه عناب و مقایسه آن با عصاره هیدروالکلیحامد صابریان.....1398
۱۰بررسی سیستماتیک کاربرد عملی مواد مغذی نانوکپسوله شده در محصولات غذایی واقعیحامد صابریان...........
۱۱استخراج یکتین با کمک گرمایش اهمی از پوست انارحامد صابریان........
نمایش ۱ تا ۱۱ مورد از کل ۱۱ مورد.