مقالات در همایش ها
- ۱. حامد صابریان،مقایسه روشهای پایدارسازی حرارتی رنگدانه های آنتوسیانین و بتالائین،سازمان پژوهشهای علمی و صنعتی ایران،۱۴۰۲.
- ۲. حامد صابریان،مروری بر شاخص های اصلی تشخیص تقلب در عسل و روشهای اندازه گیری آن ها،سازمان پژوهشهای علمی و صنعتی ایران،۱۴۰۲.
- ۳. حامد صابریان،مروری بر تولید، ویژگیها و کاربرد نشاسته های اصلاح شده،سازمان پژوهشهای علمی و صنعتی ایران،۱۴۰۲.
نمایش ۱ تا ۳ مورد از کل ۳ مورد.