مقالات در نشریات
- ۱. حامد صابریان،بهینه سازی شرایط استخراج رنگ آناتو در مقیاس نیمه صنعتی و ارزیابی پایداری رنگی آن در شرایط آزمایشگاهی و سیستم مدل غذایی،.....،۱۴۰۱.
- ۲. حامد صابریان،پایدارسازی حرارتی عصاره آنتوسیانین گلبرگ زعفران با استفاده از روش ریزپوشانی و کاربرد آن در مدل غذایی،.....،۱۴۰۱.
- ۳. حامد صابریان،بهینه سازی استخراج ترکیبات فراسودمند از میوه نسترن کوهی جهت تولید مکمل غذایی،.....،۱۴۰۱.
- ۴. حامد صابریان،تاثیر سیکلودکسترین ها و کوپیگمانتاسیون بر پایداری حرارتی عصاره آنتوسیانینی گلبرگ زعفران در نوشیدنی مدل،.....،۱۴۰۱.
- ۵. حامد صابریان،تأثیر روش های ریزیوشانی و کوپیگمانتاسیون بر بهبود پایداری حرارتی عصاره بتالاتینی چغندر قرمز و | کاربرد آن در نوشیدنی مدل،.....،۱۴۰۰.
- ۶. حامد صابریان،بهینه سازی شرایط استخراج آنتوسیانین از کلم قرمز و کاربرد آن در پاستیل کم کالری فراسودمند،.....،۱۴۰۰.
- ۷. حامد صابریان،بررسی امکان استفاده از اندام باردهی قارچ خوراکی دارویی انوکی در تولید نوشیدنی فراسودمند یالی دار،.....،۱۳۹۹.
- ۸. حامد صابریان،استخراج نیمه صنعتی پکتین از ضایعات پرتقال و ارزیابی ویژگی های کمی و کیفی آن،.....،۱۳۹۹.
- ۹. حامد صابریان،بهینه سازی استخراج گرمایی عصاره آبی ارد میوه عناب و مقایسه آن با عصاره هیدروالکلی،.....،۱۳۹۸.
- ۱۰. حامد صابریان،بررسی سیستماتیک کاربرد عملی مواد مغذی نانوکپسوله شده در محصولات غذایی واقعی،.....،.......
- ۱۱. حامد صابریان،استخراج یکتین با کمک گرمایش اهمی از پوست انار،.....،....
نمایش ۱ تا ۱۱ مورد از کل ۱۱ مورد.