مقالات در نشریات
- 1. Masoomeh Mehraban Sangatash, Razieh Niazmand, Mahboobe Sarabi Jamab and Amir Sajad Modaressi,Development of antioxidant active films containing sodium ascorbate (SA) and ethylene vinyl alcohol (EVOH) to extend the shelf life of peanut,Journal of Food Science and Technology,Vol. 2,No. 53,pp. 1766,2016,Scopus.
- ۲. بررسی اثر لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس بر کاهش آفلاتوکسین M۱ در مدل شبیهسازی شده معده انسان.،مجله پژوهشهای صنایع غذایی ایران،شماره صفحات ۲۰۴،۲۰۱۴.
- ۳. معصومه مهربان سنگ آتش و سایر،مطالعه آلودگی کشمشهای تولیدی در استان خراسان رضوی به قارچهای مولد آفلاتوکسین،مجله پژوهشهای صنایع غذایی ایران،شماره صفحات ۱،۲۰۱۳.
- ۴. معصومه مهربان سنگ آتش و سایر،ارزیابی منابع آلودگی میکروبی موثر بر بادکردگی دوغ ایرانی در طول فرآیند تولید،مجله پژوهش های علوم و صنایع غذایی،شماره صفحات ۴۵،۲۰۱۱-۹.
- ۵. تاثیر اسانس و عصاره کاکوتیکوهی بر فعالیت باکتریهای آغازگر ماست،مجله علوم و صنایع غذایی ایران، دانشگاه تربیت مدرس،شماره صفحات ۲۳،۲۰۰۷-۱.
- ۶. معصومه مهربان سنگ آتش , رضا کاراژیان , شهرام بیرقی طوسی،مطالعه اثر ضدمیکروبی عصاره کاکوتی کوهی (Ziziphora clinopodioides) بر برخی باکتریهای مولد فساد و بیماریزای مواد غذایی،مجله علوم و صنایع غذایی ایران، دانشگاه تربیت مدرس،شماره صفحات ۹،۲۰۰۷.
- ۷. اثر اسانس های طبیعی آویشن و زنیان برجلوگیری از رشد آسپژریلوس پارازتیکوس در پسته،مجله پژوهش های علوم و صنایع غذایی ایران،شماره صفحات ۴۵،۲۰۰۵.
- ۸. معصومه مهربان سنگ آتش , الهام مهدیان , رضا کاراژیان , طاهره واقعی،بررسی امکان تولید بستنی سین بیوتیک با استفاده از فیبر حاصل از ضایعات چغندرقند و باکتری بیفیدوباکتریوم بیفیدوم BB-۱۲.،پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی،شماره صفحات ۱۱۵،۱۳۹۸.
- ۹. معصومه مهربان سنگ آتش , علی محمدی ثانی , هدیه داوودی مقدم،مطالعه اثرات ضدقارچی اسانس گل بی مرگ بر رشد دو گونه مخمر کاندیدا آلبیکنز و ساکارومایسز سرویسیه،مجله میکروب شناسی مواد غذائی،۱۳۹۳.
- ۱۰. معصومه مهربان سنگ آتش , علی محمدی ثانی , هاله صاحب قلم،حذف بیولوژیکی آفلاتوکسین B۱ توسط مخمر ساکارومایسس سرویزیه در خوراک دام،مجلّه نوآوری در علوم و فنّاوری غذایی،شماره صفحات ۹۹،۱۳۹۲.
- ۱۱. معصومه مهربان سنگ آتش و سایر،ارزیابی کیفیت میکروبی هوای محیط فرایند کارخانجات تولید نوشیدنی سنتی ایرانی (دوغ)،پژوهش های صنایع غذایی (ویژهنامه نوزدهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران)،شماره صفحات ۲۵۱،۱۳۸۹.
- ۱۲. معصومه مهربان سنگ آتش و غلامعلی گلی موحد،مقایسه خواص آنتی اکسیدانی و ضدرادیکالی عصاره متانلی سبزی های برگی خوراکیگیاهان دارویی،گیاهان دارویی،شماره صفحات ۶۴،۱۳۸۷.
نمایش ۱ تا ۱۲ مورد از کل ۱۲ مورد.