مقالات در نشریات

#عنوان مقالهنویسندگاننشریهتاریخ انتشار
 
۱Development of antioxidant active films containing sodium ascorbate (SA) and ethylene vinyl alcohol (EVOH) to extend the shelf life of peanutMasoomeh Mehraban Sangatash, Razieh Niazmand, Mahboobe Sarabi Jamab and Amir Sajad ModaressiJournal of Food Science and Technology2016
۲بررسی اثر لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس بر کاهش آفلاتوکسین M1 در مدل شبیه‌سازی شده معده انسان.معصومه مهربان سنگ آتش - مرضیه کته شمشیری - علی محمدی ثانی - محبوبه سرابی جماب - پریا رهنما وثوقمجله پژوهش‌های صنایع غذایی ایران2014
۳مطالعه آلودگی کشمش‌های تولیدی در استان خراسان رضوی به قارچ‌های مولد آفلاتوکسینمعصومه مهربان سنگ آتش - المیرا حقیقی - سید علی مرتضوی - محبوبه سرابی جماب - ریحانه نوربخش - محمد آرمینمجله پژوهش‌های صنایع غذایی ایران2013
۴ارزیابی منابع آلودگی میکروبی موثر بر بادکردگی دوغ ایرانی در طول فرآیند تولیدمعصومه مهربان سنگ آتش -محبوبه سرایی جماب - رضا گاراژیان - ریحانه نوربخش - فرحناز قلاسی - امیر صالح وثوق - محمد محسن زادهمجله پژوهش های علوم و صنایع غذایی2011-9
۵تاثیر اسانس و عصاره کاکوتی‌کوهی بر فعالیت باکتری‌های آغازگر ماستمعضومه مهربان سنگ آتش - رضا گاراژیان - محمد حسین حدادخداپرست - محمدباقر حبیبی نجفی - شهرام بیرقی طوسیمجله علوم و صنایع غذایی ایران، دانشگاه تربیت مدرس2007-1
۶مطالعه اثر ضدمیکروبی عصاره کاکوتی کوهی (Ziziphora clinopodioides) بر برخی باکتری‌های مولد فساد و بیماری‌زای مواد غذاییمعصومه مهربان سنگ آتش - رضا کاراژیان - شهرام بیرقی طوسیمجله علوم و صنایع غذایی ایران، دانشگاه تربیت مدرس2007
۷اثر اسانس های طبیعی آویشن و زنیان برجلوگیری از رشد آسپژریلوس پارازتیکوس در پستهمعصومه مهربان - هاشم پورآذرنگ - سیدعلی مرتضوی - عبدالمجید مسکوکی - اشرف گوهری اردبیلیمجله پژوهش های علوم و صنایع غذایی ایران2005
۸بررسی امکان تولید بستنی سین بیوتیک با استفاده از فیبر حاصل از ضایعات چغندرقند و باکتری بیفیدوباکتریوم بیفیدوم BB-12.معصومه مهربان سنگ آتش - الهام مهدیان - رضا کاراژیان - طاهره واقعیپژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی1398
۹مطالعه اثرات ضدقارچی اسانس گل بی مرگ بر رشد دو گونه مخمر کاندیدا آلبیکنز و ساکارومایسز سرویسیهمعصومه مهربان سنگ آتش - علی محمدی ثانی - هدیه داوودی مقدممجله میکروب شناسی مواد غذائی1393
۱۰حذف بیولوژیکی آفلاتوکسین B1 توسط مخمر ساکارومایسس سرویزیه در خوراک داممعصومه مهربان سنگ آتش - علی محمدی ثانی - هاله صاحب قلممجلّه نوآوری در علوم و فنّاوری غذایی1392
۱۱ارزیابی کیفیت میکروبی هوای محیط فرایند کارخانجات تولید نوشیدنی سنتی ایرانی (دوغ)معصومه مهربان سنگ آتش -محبوبه سرایی جماب - رضا گاراژیان - ریحانه نوربخش - فرحناز قلاسی - امیر صالح وثوق - محمد محسن زادهپژوهش های صنایع غذایی (ویژه‌نامه نوزدهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران)1389
۱۲مقایسه خواص آنتی اکسیدانی و ضدرادیکالی عصاره متانلی سبزی های برگی خوراکیگیاهان داروییمعصومه مهربان سنگ آتش - غلامعلی گلی موحدگیاهان دارویی1387
نمایش ۱ تا ۱۲ مورد از کل ۱۲ مورد.