مقالات در نشریات
# | عنوان مقاله | نویسندگان | نشریه | تاریخ انتشار |
---|---|---|---|---|
۱ | Development of antioxidant active films containing sodium ascorbate (SA) and ethylene vinyl alcohol (EVOH) to extend the shelf life of peanut | Masoomeh Mehraban Sangatash, Razieh Niazmand, Mahboobe Sarabi Jamab and Amir Sajad Modaressi | Journal of Food Science and Technology | 2016 |
۲ | بررسی اثر لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس بر کاهش آفلاتوکسین M1 در مدل شبیهسازی شده معده انسان. | معصومه مهربان سنگ آتش - مرضیه کته شمشیری - علی محمدی ثانی - محبوبه سرابی جماب - پریا رهنما وثوق | مجله پژوهشهای صنایع غذایی ایران | 2014 |
۳ | مطالعه آلودگی کشمشهای تولیدی در استان خراسان رضوی به قارچهای مولد آفلاتوکسین | معصومه مهربان سنگ آتش - المیرا حقیقی - سید علی مرتضوی - محبوبه سرابی جماب - ریحانه نوربخش - محمد آرمین | مجله پژوهشهای صنایع غذایی ایران | 2013 |
۴ | ارزیابی منابع آلودگی میکروبی موثر بر بادکردگی دوغ ایرانی در طول فرآیند تولید | معصومه مهربان سنگ آتش -محبوبه سرایی جماب - رضا گاراژیان - ریحانه نوربخش - فرحناز قلاسی - امیر صالح وثوق - محمد محسن زاده | مجله پژوهش های علوم و صنایع غذایی | 2011-9 |
۵ | تاثیر اسانس و عصاره کاکوتیکوهی بر فعالیت باکتریهای آغازگر ماست | معضومه مهربان سنگ آتش - رضا گاراژیان - محمد حسین حدادخداپرست - محمدباقر حبیبی نجفی - شهرام بیرقی طوسی | مجله علوم و صنایع غذایی ایران، دانشگاه تربیت مدرس | 2007-1 |
۶ | مطالعه اثر ضدمیکروبی عصاره کاکوتی کوهی (Ziziphora clinopodioides) بر برخی باکتریهای مولد فساد و بیماریزای مواد غذایی | معصومه مهربان سنگ آتش - رضا کاراژیان - شهرام بیرقی طوسی | مجله علوم و صنایع غذایی ایران، دانشگاه تربیت مدرس | 2007 |
۷ | اثر اسانس های طبیعی آویشن و زنیان برجلوگیری از رشد آسپژریلوس پارازتیکوس در پسته | معصومه مهربان - هاشم پورآذرنگ - سیدعلی مرتضوی - عبدالمجید مسکوکی - اشرف گوهری اردبیلی | مجله پژوهش های علوم و صنایع غذایی ایران | 2005 |
۸ | بررسی امکان تولید بستنی سین بیوتیک با استفاده از فیبر حاصل از ضایعات چغندرقند و باکتری بیفیدوباکتریوم بیفیدوم BB-12. | معصومه مهربان سنگ آتش - الهام مهدیان - رضا کاراژیان - طاهره واقعی | پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی | 1398 |
۹ | مطالعه اثرات ضدقارچی اسانس گل بی مرگ بر رشد دو گونه مخمر کاندیدا آلبیکنز و ساکارومایسز سرویسیه | معصومه مهربان سنگ آتش - علی محمدی ثانی - هدیه داوودی مقدم | مجله میکروب شناسی مواد غذائی | 1393 |
۱۰ | حذف بیولوژیکی آفلاتوکسین B1 توسط مخمر ساکارومایسس سرویزیه در خوراک دام | معصومه مهربان سنگ آتش - علی محمدی ثانی - هاله صاحب قلم | مجلّه نوآوری در علوم و فنّاوری غذایی | 1392 |
۱۱ | ارزیابی کیفیت میکروبی هوای محیط فرایند کارخانجات تولید نوشیدنی سنتی ایرانی (دوغ) | معصومه مهربان سنگ آتش -محبوبه سرایی جماب - رضا گاراژیان - ریحانه نوربخش - فرحناز قلاسی - امیر صالح وثوق - محمد محسن زاده | پژوهش های صنایع غذایی (ویژهنامه نوزدهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران) | 1389 |
۱۲ | مقایسه خواص آنتی اکسیدانی و ضدرادیکالی عصاره متانلی سبزی های برگی خوراکیگیاهان دارویی | معصومه مهربان سنگ آتش - غلامعلی گلی موحد | گیاهان دارویی | 1387 |
نمایش ۱ تا ۱۲ مورد از کل ۱۲ مورد.