مقالات در نشریات
- ۱. رضایی بروجردی، س؛ حبیبی نجفی، م.ب؛ حسینی، ف؛ گاراژیان، ر،ارزیابی فعالیت ضد کپکی رنگ طبیعی آناتو در شرایط آزمایشگاهی،پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران،۲۰۱۸.
- ۲. حسینی*، ف.، نجف زاده، م.؛ حدادخداپرست، م.ح.؛ انوری، ح.؛ بلوریان، ش.،بررسی تاثیر جایگزینی آرد گندم با آرد لوبیا و هسته خرما بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی، بافتی، حسی و رئولوژیکی نان مسطح فراسودمند،علوم و صنایع غذایی،۱۴۰۲.
- ۳. تجری، ن.؛ صدرنیا، ح.؛ حسینی، ف.،بررسی تاثیر زمان نگهداری بر ویژگی های مکانیکی فیلم زیست تخریب پذیر پلی لاکتیک اسید حاوی نانوذرات اکسید روی،نشریه ماشین های کشاورزی،۱۴۰۲.
- ۴. حسینی، ف*؛ حبیبی نجفی، م.ب.؛ ارومیه ای، ع.؛ نصیری محلاتی، م.؛ یاورمنش، م.،استفاده از طرح مخلوط در بهینه سازی فرمولاسیون فیلم کامپوزیت¬ سه جزئی زیست تخریب پذیر حاوی نشاسته، زئین و پلی وینیل الکل برپایه ویژگی های فیزیکوشیمیایی و مکانیکی،علوم و صنایع غذایی،۱۴۰۲.
- ۵. حسینی، ف*؛ صابریان، ح.؛ بلوریان، ش.؛ افشاری، م.،بهینهسازی شرایط استخراج رنگ آناتو در مقیاس نیمه صنعتی و ارزیابی پایداری رنگی آن در شرایط آزمایشگاهی و سیستم مدل غذایی،علوم و صنایع غذایی،۱۴۰۱.
- ۶. اسماعیلیان، ع.؛ حسینی، ف*.؛ صابریان، ح.،بهینه سازی شرایط استخراج آنتوسیانین از کلم قرمز و کاربرد آن در پاستیل کم کالری فراسودمند،علوم و صنایع غذایی،۱۴۰۰.
- ۷. زمانیان، م.، صدرنیا، ح.، خجسته پور، م.، حسینی، ف.، تیبالت، ج.،بهینه سازی خواص مکانیکی و نوری نانوکامپوزیتهای بر پایه پلی وینیل الکل به منظور بسته بندی مواد غذایی،پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران،۱۴۰۰.
- ۸. حسینی، ف.؛ میلانی، ا.؛ رضایی بروجردی، س.؛ گلی موحد، غ.،بررسی تاثیر استفاده از رنگ طبیعی کورکومین بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی حسی و میکروبی دراژه اسنک،نوآوری در علوم و فناوری مواد غذایی،۱۳۹۹.
- ۹. بلوریان، ش.؛ شهیدی، ف.؛ حسینی، ح.؛ حسینی، ف.؛ صابریان، ح.؛ مالکی، م.،بهینه سازی استخراج گرمایی عصاره آبی میوه عناب و مقایسه آن با عصاره هیدروالکلی،فرآوری و نگهداری مواد غذایی،۱۳۹۸.
- ۱۰. صابریان، ح.؛ حسینی، ح.؛ بلوریان، ش. و حسینی، ف.،بهینه سازی تولید کلروفیلین مس از چمن و بررسی پایداری آن در نوشیدنی نعناع طی زمان نگهداری،علوم و صنایع غذایی،۱۳۹۸.
- ۱۱. صفررضوی زاده، م؛ آق خانی، م.ح؛ عباسپورفرد، م.ح؛ حسینی، ف.،تاثیر روشهای استخراج قلیایی و فراصوت بر روی برخی از خواص ایزوله پروتئین کینوآ،فصلنامه فناوری های نوین غذایی،۱۳۹۸.
- ۱۲. نعیمی قلی مشهد، شیما؛ حداد خداپرست، م.ح؛ صداقت، ن؛ عزیزی، م؛ حسینی، ف.،مدل سازی نرخ تنفس گلابی رقم درگزی به همراه پوشش اسانس مینایی در طراحی بسته بندی اتمسفر اصلاح شده،علوم و صنایع غذایی،۱۳۹۸.
- ۱۳. سحاق، سحر؛ عباسپور فرد، م.ح؛ حسینی، ف؛ طبسی زاده،م،اثر نانوذرات روی اکسید بر خواص مکانیکی، گرمایی و زیست تخریب پذیری فیلم های زیستکامپوزیتی بر پایه ژلاتین،مجله علوم و تکنولوژی پلیمر،۱۳۹۸.
- ۱۴. شادی بلوریان، ش.؛ کامکار، آ.؛ نجف نجفی م.؛ محمدی ثانی، ع.؛ حسینی، ف؛ صابریان، ح.،بهینه سازی شرایط استخراج رنگدانه کورکومین از ریزوم زردچوبه با استفاده از تکنیک رویه سطح پاسخ (RSM)،علوم و صنایع غذایی،۱۳۹۷.
- ۱۵. بلوریان، ش.؛ خلیلیان، ص.؛ صداقت، ن.؛ حسینی، ف.؛ افشاری، م.،بررسی اثر شرایط استخراج بر پارامترهای رنگی پودر کورکومین حاصل از ریزوم گیاه زردچوبه (Curcuma Longa) با استفاده از روش سطح پاسخ)،پژوهش های صنایع غذایی،۱۳۹۷.
- ۱۶. حسینی، ف*.؛ ، حبیبی نجفی، م.ب.؛ ارومیه ای، ع.؛ یاورمنش، م.؛ نصیری محلاتی، م.،مقایسه ویژگیهای فیلمهای کامپوزیت زیست تخریب پذیر بر پایه نشاسته حاوی کندر، زئین وپلی وینیل الکل با هدف کاربرد در بسته بندی محصولات غذایی،علوم و صنایع غذایی،۱۳۹۷.
- ۱۷. منصور گرگانی، س؛ صداقت، ن؛ حسینی، ف.،بررسی اثر پوشش خوراکی( ژل آلوئه ورا) و نوع بسته بندی بر کیفیت کیوی رقم هایوارد،علوم و صنایع غذایی،۱۳۹۷.
- ۱۸. میلانی، ا.؛ حسینی، ف*.؛ رضایی بروجردی، س.؛ بلوریان، ش.،تعیین فعالیت ضد میکروبی رنگ طبیعی بیکسین بصورت in vitro و بررسی کاربرد آن در سیستم مدل غذایی اسنک حجیم،علوم و صنایع غذایی،۱۳۹۷.
- ۱۹. بهینه سازی شرایط استخراج رنگ طبیعی کلروفیل از یونجه و بررسی ویژگی های کمی و کیفی ان در مقایسه با منابع گیاهی مختلف،بهینه سازی شرایط استخراج رنگ طبیعی کلروفیل از یونجه و بررسی ویژگی های کمی و کیفی ان در مقایسه با منابع گیاهی مختلف،علوم و صنایع غذایی،۱۳۹۶.
- ۲۰. صابریان،ح.؛ حسینى، ف.؛ بلوریان، ش،تاثیر روش فراصوت بر استخراج رنگ خوراکى کلروفیل از برگ درخت شاتوت،فصلنامه فناوری های نوین غذایی،۱۳۹۶.
نمایش ۱ تا ۲۰ مورد از کل ۳۳ مورد.