۱ | ارزیابی فعالیت ضد کپکی رنگ طبیعی آناتو در شرایط آزمایشگاهی | رضایی بروجردی، س؛ حبیبی نجفی، م.ب؛ حسینی، ف؛ گاراژیان، ر | پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران | 2018 |
۲ | بررسی تاثیر جایگزینی آرد گندم با آرد لوبیا و هسته خرما بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی، بافتی، حسی و رئولوژیکی نان مسطح فراسودمند | حسینی*، ف.، نجف زاده، م.؛ حدادخداپرست، م.ح.؛ انوری، ح.؛ بلوریان، ش. | علوم و صنایع غذایی | 1402 |
۳ | بررسی تاثیر زمان نگهداری بر ویژگی های مکانیکی فیلم زیست تخریب پذیر پلی لاکتیک اسید حاوی نانوذرات اکسید روی | تجری، ن.؛ صدرنیا، ح.؛ حسینی، ف. | نشریه ماشین های کشاورزی | 1402 |
۴ | استفاده از طرح مخلوط در بهینه سازی فرمولاسیون فیلم کامپوزیت¬ سه جزئی زیست تخریب پذیر حاوی نشاسته، زئین و پلی وینیل الکل برپایه ویژگی های فیزیکوشیمیایی و مکانیکی | حسینی، ف*؛ حبیبی نجفی، م.ب.؛ ارومیه ای، ع.؛ نصیری محلاتی، م.؛ یاورمنش، م. | علوم و صنایع غذایی | 1402 |
۵ | بهینهسازی شرایط استخراج رنگ آناتو در مقیاس نیمه صنعتی و ارزیابی پایداری رنگی آن در شرایط آزمایشگاهی و سیستم مدل غذایی | حسینی، ف*؛ صابریان، ح.؛ بلوریان، ش.؛ افشاری، م. | علوم و صنایع غذایی | 1401 |
۶ | بهینه سازی شرایط استخراج آنتوسیانین از کلم قرمز و کاربرد آن در پاستیل کم کالری فراسودمند | اسماعیلیان، ع.؛ حسینی، ف*.؛ صابریان، ح. | علوم و صنایع غذایی | 1400 |
۷ | بهینه سازی خواص مکانیکی و نوری نانوکامپوزیتهای بر پایه پلی وینیل الکل به منظور بسته بندی مواد غذایی | زمانیان، م.، صدرنیا، ح.، خجسته پور، م.، حسینی، ف.، تیبالت، ج. | پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران | 1400 |
۸ | بررسی تاثیر استفاده از رنگ طبیعی کورکومین بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی حسی و میکروبی دراژه اسنک | حسینی، ف.؛ میلانی، ا.؛ رضایی بروجردی، س.؛ گلی موحد، غ. | نوآوری در علوم و فناوری مواد غذایی | 1399 |
۹ | بهینه سازی استخراج گرمایی عصاره آبی میوه عناب و مقایسه آن با عصاره هیدروالکلی | بلوریان، ش.؛ شهیدی، ف.؛ حسینی، ح.؛ حسینی، ف.؛ صابریان، ح.؛ مالکی، م. | فرآوری و نگهداری مواد غذایی | 1398 |
۱۰ | بهینه سازی تولید کلروفیلین مس از چمن و بررسی پایداری آن در نوشیدنی نعناع طی زمان نگهداری | صابریان، ح.؛ حسینی، ح.؛ بلوریان، ش. و حسینی، ف. | علوم و صنایع غذایی | 1398 |
۱۱ | تاثیر روشهای استخراج قلیایی و فراصوت بر روی برخی از خواص ایزوله پروتئین کینوآ | صفررضوی زاده، م؛ آق خانی، م.ح؛ عباسپورفرد، م.ح؛ حسینی، ف. | فصلنامه فناوری های نوین غذایی | 1398 |
۱۲ | مدل سازی نرخ تنفس گلابی رقم درگزی به همراه پوشش اسانس مینایی در طراحی بسته بندی اتمسفر اصلاح شده | نعیمی قلی مشهد، شیما؛ حداد خداپرست، م.ح؛ صداقت، ن؛ عزیزی، م؛ حسینی، ف. | علوم و صنایع غذایی | 1398 |
۱۳ | اثر نانوذرات روی اکسید بر خواص مکانیکی، گرمایی و زیست تخریب پذیری فیلم های زیستکامپوزیتی بر پایه ژلاتین | سحاق، سحر؛ عباسپور فرد، م.ح؛ حسینی، ف؛ طبسی زاده،م | مجله علوم و تکنولوژی پلیمر | 1398 |
۱۴ | بهینه سازی شرایط استخراج رنگدانه کورکومین از ریزوم زردچوبه با استفاده از تکنیک رویه سطح پاسخ (RSM) | شادی بلوریان، ش.؛ کامکار، آ.؛ نجف نجفی م.؛ محمدی ثانی، ع.؛ حسینی، ف؛ صابریان، ح. | علوم و صنایع غذایی | 1397 |
۱۵ | بررسی اثر شرایط استخراج بر پارامترهای رنگی پودر کورکومین حاصل از ریزوم گیاه زردچوبه (Curcuma Longa) با استفاده از روش سطح پاسخ) | بلوریان، ش.؛ خلیلیان، ص.؛ صداقت، ن.؛ حسینی، ف.؛ افشاری، م. | پژوهش های صنایع غذایی | 1397 |
۱۶ | مقایسه ویژگیهای فیلمهای کامپوزیت زیست تخریب پذیر بر پایه نشاسته حاوی کندر، زئین وپلی وینیل الکل با هدف کاربرد در بسته بندی محصولات غذایی | حسینی، ف*.؛ ، حبیبی نجفی، م.ب.؛ ارومیه ای، ع.؛ یاورمنش، م.؛ نصیری محلاتی، م. | علوم و صنایع غذایی | 1397 |
۱۷ | بررسی اثر پوشش خوراکی( ژل آلوئه ورا) و نوع بسته بندی بر کیفیت کیوی رقم هایوارد | منصور گرگانی، س؛ صداقت، ن؛ حسینی، ف. | علوم و صنایع غذایی | 1397 |
۱۸ | تعیین فعالیت ضد میکروبی رنگ طبیعی بیکسین بصورت in vitro و بررسی کاربرد آن در سیستم مدل غذایی اسنک حجیم | میلانی، ا.؛ حسینی، ف*.؛ رضایی بروجردی، س.؛ بلوریان، ش. | علوم و صنایع غذایی | 1397 |
۱۹ | بهینه سازی شرایط استخراج رنگ طبیعی کلروفیل از یونجه و بررسی ویژگی های کمی و کیفی ان در مقایسه با منابع گیاهی مختلف | بهینه سازی شرایط استخراج رنگ طبیعی کلروفیل از یونجه و بررسی ویژگی های کمی و کیفی ان در مقایسه با منابع گیاهی مختلف | علوم و صنایع غذایی | 1396 |
۲۰ | تاثیر روش فراصوت بر استخراج رنگ خوراکى کلروفیل از برگ درخت شاتوت | صابریان،ح.؛ حسینى، ف.؛ بلوریان، ش | فصلنامه فناوری های نوین غذایی | 1396 |