مقالات در نشریات

#عنوان مقالهنویسندگاننشریهتاریخ انتشار
 
۱ارزیابی فعالیت ضد کپکی رنگ طبیعی آناتو در شرایط آزمایشگاهیرضایی بروجردی، س؛ حبیبی نجفی، م.ب؛ حسینی، ف؛ گاراژیان، رپژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران2018
۲بررسی تاثیر جایگزینی آرد گندم با آرد لوبیا و هسته خرما بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی، بافتی، حسی و رئولوژیکی نان مسطح فراسودمندحسینی*، ف.، نجف زاده، م.؛ حدادخداپرست، م.ح.؛ انوری، ح.؛ بلوریان، ش.علوم و صنایع غذایی1402
۳بررسی تاثیر زمان نگهداری بر ویژگی های مکانیکی فیلم زیست تخریب پذیر پلی لاکتیک اسید حاوی نانوذرات اکسید رویتجری، ن.؛ صدرنیا، ح.؛ حسینی، ف.نشریه ماشین های کشاورزی1402
۴استفاده از طرح مخلوط در بهینه سازی فرمولاسیون فیلم کامپوزیت¬ سه جزئی زیست تخریب پذیر حاوی نشاسته، زئین و پلی وینیل الکل برپایه ویژگی های فیزیکوشیمیایی و مکانیکیحسینی، ف*؛ حبیبی نجفی، م.ب.؛ ارومیه ای، ع.؛ نصیری محلاتی، م.؛ یاورمنش، م.علوم و صنایع غذایی1402
۵بهینه‌سازی شرایط استخراج رنگ آناتو در مقیاس نیمه صنعتی و ارزیابی پایداری رنگی آن در شرایط آزمایشگاهی و سیستم مدل غذاییحسینی، ف*؛ صابریان، ح.؛ بلوریان، ش.؛ افشاری، م.علوم و صنایع غذایی1401
۶بهینه سازی شرایط استخراج آنتوسیانین از کلم قرمز و کاربرد آن در پاستیل کم کالری فراسودمنداسماعیلیان، ع.؛ حسینی، ف*.؛ صابریان، ح.علوم و صنایع غذایی1400
۷بهینه سازی خواص مکانیکی و نوری نانوکامپوزیتهای بر پایه پلی وینیل الکل به منظور بسته بندی مواد غذاییزمانیان، م.، صدرنیا، ح.، خجسته پور، م.، حسینی، ف.، تیبالت، ج.پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران1400
۸بررسی تاثیر استفاده از رنگ طبیعی کورکومین بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی حسی و میکروبی دراژه اسنکحسینی، ف.؛ میلانی، ا.؛ رضایی بروجردی، س.؛ گلی موحد، غ.نوآوری در علوم و فناوری مواد غذایی1399
۹بهینه سازی استخراج گرمایی عصاره آبی میوه عناب و مقایسه آن با عصاره هیدروالکلیبلوریان، ش.؛ شهیدی، ف.؛ حسینی، ح.؛ حسینی، ف.؛ صابریان، ح.؛ مالکی، م.فرآوری و نگهداری مواد غذایی1398
۱۰بهینه سازی تولید کلروفیلین مس از چمن و بررسی پایداری آن در نوشیدنی نعناع طی زمان نگه‌داریصابریان، ح.؛ حسینی، ح.؛ بلوریان، ش. و حسینی، ف.علوم و صنایع غذایی1398
۱۱تاثیر روشهای استخراج قلیایی و فراصوت بر روی برخی از خواص ایزوله پروتئین کینوآصفررضوی زاده، م؛ آق خانی، م.ح؛ عباسپورفرد، م.ح؛ حسینی، ف.فصلنامه فناوری های نوین غذایی1398
۱۲مدل سازی نرخ تنفس گلابی رقم درگزی به همراه پوشش اسانس مینایی در طراحی بسته بندی اتمسفر اصلاح شدهنعیمی قلی مشهد، شیما؛ حداد خداپرست، م.ح؛ صداقت، ن؛ عزیزی، م؛ حسینی، ف.علوم و صنایع غذایی1398
۱۳اثر نانوذرات روی اکسید بر خواص مکانیکی، گرمایی و زیست تخریب پذیری فیلم های زیست‌کامپوزیتی بر پایه ژلاتینسحاق، سحر؛ عباسپور فرد، م.ح؛ حسینی، ف؛ طبسی زاده،ممجله علوم و تکنولوژی پلیمر1398
۱۴بهینه سازی شرایط استخراج رنگدانه کورکومین از ریزوم زردچوبه با استفاده از تکنیک رویه سطح پاسخ (RSM)شادی بلوریان، ش.؛ کامکار، آ.؛ نجف نجفی م.؛ محمدی ثانی، ع.؛ حسینی، ف؛ صابریان، ح.علوم و صنایع غذایی1397
۱۵بررسی اثر شرایط استخراج بر پارامترهای رنگی پودر کورکومین حاصل از ریزوم گیاه زردچوبه (Curcuma Longa) با استفاده از روش سطح پاسخ)بلوریان، ش.؛ خلیلیان، ص.؛ صداقت، ن.؛ حسینی، ف.؛ افشاری، م.پژوهش های صنایع غذایی1397
۱۶مقایسه ویژگیهای فیلمهای کامپوزیت زیست تخریب پذیر بر پایه نشاسته حاوی کندر، زئین وپلی وینیل الکل با هدف کاربرد در بسته بندی محصولات غذاییحسینی، ف*.؛ ، حبیبی نجفی، م.ب.؛ ارومیه ای، ع.؛ یاورمنش، م.؛ نصیری محلاتی، م.علوم و صنایع غذایی1397
۱۷بررسی اثر پوشش خوراکی( ژل آلوئه ورا) و نوع بسته بندی بر کیفیت کیوی رقم هایواردمنصور گرگانی، س؛ صداقت، ن؛ حسینی، ف.علوم و صنایع غذایی1397
۱۸تعیین فعالیت ضد میکروبی رنگ طبیعی بیکسین بصورت in vitro و بررسی کاربرد آن در سیستم مدل غذایی اسنک حجیممیلانی، ا.؛ حسینی، ف*.؛ رضایی بروجردی، س.؛ بلوریان، ش.علوم و صنایع غذایی1397
۱۹بهینه سازی شرایط استخراج رنگ طبیعی کلروفیل از یونجه و بررسی ویژگی های کمی و کیفی ان در مقایسه با منابع گیاهی مختلفبهینه سازی شرایط استخراج رنگ طبیعی کلروفیل از یونجه و بررسی ویژگی های کمی و کیفی ان در مقایسه با منابع گیاهی مختلفعلوم و صنایع غذایی1396
۲۰تاثیر روش فراصوت بر استخراج رنگ خوراکى کلروفیل از برگ درخت شاتوتصابریان،ح.؛ حسینى، ف.؛ بلوریان، شفصلنامه فناوری های نوین غذایی1396
نمایش ۱ تا ۲۰ مورد از کل ۳۳ مورد.