مقالات در همایش ها

#عنوان مقالهنویسندگانهمایشتاریخ برگزاری همایش
 
۱ارزیابی ویژگیهای پودر فوری بر پایه آرد کامپوزیت نخود- جودوسرمتاثر از شرایط فرمولاسیون و فراینداکستروژنمحسن اژدری، الناز میلانیبیست و هشتمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران1400
۲روش ها وکاربرد گندم سن زده در صنایع پختآسیه قیافه شیرزادی، محمدجواد وریدی، الناز میلانیبیست و هشتمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران1400
۳ارزیابی ویژگی های کیفی ناگت مرغ بدون گلوتن متاثر از آرد کامپوزیت اکسترود وغیراکسترودغزاله شکاری، الناز میلانی، الهام آذرپژوهبیست و هشتمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران1400
۴غنی سازی اسنک اکسترود شده بر پایه برنج شکسته با استفاده از سبوس جو دوسرسمیه اخروی، آرش کوچکی، الناز میلانیچهارمین کنگره بین المللی علوم و صنایع غذایی، کشاورزی و امنیت غذایی1400
۵تولید دسر پروبیوتیک غیر لبنی برپایه بستر تخمیری مالت کینواحمیدرضا صدیقی، الناز میلانیبیست و هشتمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران1400
۶بررسی خصوصیات تغذیه ای گیاه کینوا و کاربرد آن در صنایع غذاییآسیه قیافه شیرزادی، محمدجواد وریدی، الناز میلانیدومین کنفرانس بین المللی مهندسی کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست1398
۷کاربرد ضایعات کارخانجات در تولید اسنک های اکسترود شده حاوی فیبرهای رژیمیسرور لطفی شیرازی، آرش کوچکی، الناز میلانی، محبت محبیدومین همایش ملی فناوری های نوین برداشت و پس از برداشت محصولات کشاوری1396
۸تاثیر سبوس برنج اکسترودشده بر خصوصیات ریولوژیکی خمیر آرد گندمامیر گلیج، آرش کوچکی، الناز میلانی، محبت محبیاولین همایش ملی صنایع فرآوری محصولات کشاورزی1396
۹بررسی اثرمتغییر های دمایی و رطوبتی فرایند اکستروژن بر برخی خواص عملکردی و پارامترهای رنگ کنسانتره پروتیینهای سویا با هدف کاربرد در فراورده های آردیرسول مظفرپور، آرش کوچکی، الناز میلانی، مهدی وریدیکنفرانس علوم و صنایع غلات، نان و فرآورده های آردی1395
۱۰بررسی اثر شرایط فرایند اکستروژن برویژگی های عملکردی فراورده حجین شده بر پایه ذرت - بادامندا هاشمی، الناز میلانی، سیدعلی مرتضوی، فریده طباطبایی یزدیکنفرانس علوم و صنایع غلات، نان و فرآورده های آردی1395
۱۱بررسی تاثیر متغیر های فرمولاسیون و فرایند اکستروژن بر ویژگی های ساختار و بافت مکمل فیبری (حاویسبوس برنج تفاله گوجه فرنگی)الناز میلانیاولین کنفرانس ملی فناوری های نوین در علوم مهندسی1395
۱۲تاثیر رطوبت بر خصوصیات آرد سورگوم اکسترود شدهمرتضی جعفری، آرش کوچکی، الناز میلانیکنفرانس علوم و صنایع غلات، نان و فرآورده های آردی1395
۱۳بررسی ویژگی های حسی و امولسیون کنندگی پودر نوشیدنی فوری فراسودمندبر پایه کنجاله بادامندا هاشمی، الناز میلانی، سیدعلی مرتضوی، فریده طباطباییاولین کنفرانس ملی فناوری های نوین در علوم مهندسی1395
۱۴ارزیابی فعالیت ضد میکروبی و قدرت رنگی بیکسین (رنگ طبیعی حاصل از دانه آناتو) در فرمولاسیون دراژه اسنک حجیمالناز میلانی، فرشته حسینی، سمانه رضایی بروجردی، شادی بلوریاناولین همایش بین المللی و دومین همایش ملی کشاورزی،محیط زیست و امنیت غذایی1395
۱۵مطالعه تاثیر افزودن آردحبوبات برخصوصیات فیزیکوشیمیایی وحسی تورتیلا آردی تریتیکاله توسط طرح مخلوطسحر ظریفی، نرگس رحیمی، الناز میلانیکنفرانس علوم و صنایع غلات، نان و فرآورده های آردی1395
۱۶مطالعه امکان تولید مارمالاد کم کالری-پربیوتیک زرشک با استفاده از استویا واینولینسیده سمیه اصغری، نرگس رحیمی، الناز میلانیاولین کنفرانس ملی فناوری های نوین در علوم مهندسی1395
۱۷مروری برخصوصیات تغذیه ای ،عملکردی وحسی نان وفرآورده های آردی حاوی حبوباتسحر ظریفی، نرگس رحیمی، الناز میلانیکنفرانس علوم و صنایع غلات، نان و فرآورده های آردی1395
۱۸اثر شرایط فرایند اکستروژن بر ویژگیهای بیوفیزیکی و ماکروساختار فراورده حجیم شده حاوی بادام ذرتندا هاشمی، سیدعلی مرتضوی، الناز میلانی، فریده طباطبایی یزدیچهارمین کنفرانس بین المللی پژوهشهای کاربردی در علوم کشاورزی1395
۱۹دمای نقطه چسبندگی راهکار مناسب در ارزیابی مدت زمان ماندگاری پودرهای غذاییندا هاشمی، الناز میلانی، سیدعلی مرتضوی، فریده طباطبایی یزدیچهارمین کنفرانس بین المللی پژوهشهای کاربردی در علوم کشاورزی1395
۲۰مروری بر تاثیر فرآیند اکستروژن بر ویژگی های آرد حبوباتنسترن اکبرزاده، فخری شهیدی، محمدجواد وریدی، الناز میلانیکنفرانس علوم و صنایع غلات، نان و فرآورده های آردی1395
نمایش ۱ تا ۲۰ مورد از کل ۷۴ مورد.