مقالات در همایش ها
- ۱. محسن اژدری، الناز میلانی،ارزیابی ویژگیهای پودر فوری بر پایه آرد کامپوزیت نخود- جودوسرمتاثر از شرایط فرمولاسیون و فراینداکستروژن،بیست و هشتمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران،۱۴۰۰.
- ۲. آسیه قیافه شیرزادی، محمدجواد وریدی، الناز میلانی،روش ها وکاربرد گندم سن زده در صنایع پخت،بیست و هشتمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران،۱۴۰۰.
- ۳. غزاله شکاری، الناز میلانی، الهام آذرپژوه،ارزیابی ویژگی های کیفی ناگت مرغ بدون گلوتن متاثر از آرد کامپوزیت اکسترود وغیراکسترود،بیست و هشتمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران،۱۴۰۰.
- ۴. سمیه اخروی، آرش کوچکی، الناز میلانی،غنی سازی اسنک اکسترود شده بر پایه برنج شکسته با استفاده از سبوس جو دوسر،چهارمین کنگره بین المللی علوم و صنایع غذایی، کشاورزی و امنیت غذایی،۱۴۰۰.
- ۵. حمیدرضا صدیقی، الناز میلانی،تولید دسر پروبیوتیک غیر لبنی برپایه بستر تخمیری مالت کینوا،بیست و هشتمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران،۱۴۰۰.
- ۶. آسیه قیافه شیرزادی، محمدجواد وریدی، الناز میلانی،بررسی خصوصیات تغذیه ای گیاه کینوا و کاربرد آن در صنایع غذایی،دومین کنفرانس بین المللی مهندسی کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست،۱۳۹۸.
- ۷. سرور لطفی شیرازی، آرش کوچکی، الناز میلانی، محبت محبی،کاربرد ضایعات کارخانجات در تولید اسنک های اکسترود شده حاوی فیبرهای رژیمی،دومین همایش ملی فناوری های نوین برداشت و پس از برداشت محصولات کشاوری،۱۳۹۶.
- ۸. امیر گلیج، آرش کوچکی، الناز میلانی، محبت محبی،تاثیر سبوس برنج اکسترودشده بر خصوصیات ریولوژیکی خمیر آرد گندم،اولین همایش ملی صنایع فرآوری محصولات کشاورزی،۱۳۹۶.
- ۹. رسول مظفرپور، آرش کوچکی، الناز میلانی، مهدی وریدی،بررسی اثرمتغییر های دمایی و رطوبتی فرایند اکستروژن بر برخی خواص عملکردی و پارامترهای رنگ کنسانتره پروتیینهای سویا با هدف کاربرد در فراورده های آردی،کنفرانس علوم و صنایع غلات، نان و فرآورده های آردی،۱۳۹۵.
- ۱۰. ندا هاشمی، الناز میلانی، سیدعلی مرتضوی، فریده طباطبایی یزدی،بررسی اثر شرایط فرایند اکستروژن برویژگی های عملکردی فراورده حجین شده بر پایه ذرت - بادام،کنفرانس علوم و صنایع غلات، نان و فرآورده های آردی،۱۳۹۵.
- ۱۱. الناز میلانی،بررسی تاثیر متغیر های فرمولاسیون و فرایند اکستروژن بر ویژگی های ساختار و بافت مکمل فیبری (حاویسبوس برنج تفاله گوجه فرنگی)،اولین کنفرانس ملی فناوری های نوین در علوم مهندسی،۱۳۹۵.
- ۱۲. مرتضی جعفری، آرش کوچکی، الناز میلانی،تاثیر رطوبت بر خصوصیات آرد سورگوم اکسترود شده،کنفرانس علوم و صنایع غلات، نان و فرآورده های آردی،۱۳۹۵.
- ۱۳. ندا هاشمی، الناز میلانی، سیدعلی مرتضوی، فریده طباطبایی،بررسی ویژگی های حسی و امولسیون کنندگی پودر نوشیدنی فوری فراسودمندبر پایه کنجاله بادام،اولین کنفرانس ملی فناوری های نوین در علوم مهندسی،۱۳۹۵.
- ۱۴. الناز میلانی، فرشته حسینی، سمانه رضایی بروجردی، شادی بلوریان،ارزیابی فعالیت ضد میکروبی و قدرت رنگی بیکسین (رنگ طبیعی حاصل از دانه آناتو) در فرمولاسیون دراژه اسنک حجیم،اولین همایش بین المللی و دومین همایش ملی کشاورزی،محیط زیست و امنیت غذایی،۱۳۹۵.
- ۱۵. سحر ظریفی، نرگس رحیمی، الناز میلانی،مطالعه تاثیر افزودن آردحبوبات برخصوصیات فیزیکوشیمیایی وحسی تورتیلا آردی تریتیکاله توسط طرح مخلوط،کنفرانس علوم و صنایع غلات، نان و فرآورده های آردی،۱۳۹۵.
- ۱۶. سیده سمیه اصغری، نرگس رحیمی، الناز میلانی،مطالعه امکان تولید مارمالاد کم کالری-پربیوتیک زرشک با استفاده از استویا واینولین،اولین کنفرانس ملی فناوری های نوین در علوم مهندسی،۱۳۹۵.
- ۱۷. سحر ظریفی، نرگس رحیمی، الناز میلانی،مروری برخصوصیات تغذیه ای ،عملکردی وحسی نان وفرآورده های آردی حاوی حبوبات،کنفرانس علوم و صنایع غلات، نان و فرآورده های آردی،۱۳۹۵.
- ۱۸. ندا هاشمی، سیدعلی مرتضوی، الناز میلانی، فریده طباطبایی یزدی،اثر شرایط فرایند اکستروژن بر ویژگیهای بیوفیزیکی و ماکروساختار فراورده حجیم شده حاوی بادام ذرت،چهارمین کنفرانس بین المللی پژوهشهای کاربردی در علوم کشاورزی،۱۳۹۵.
- ۱۹. ندا هاشمی، الناز میلانی، سیدعلی مرتضوی، فریده طباطبایی یزدی،دمای نقطه چسبندگی راهکار مناسب در ارزیابی مدت زمان ماندگاری پودرهای غذایی،چهارمین کنفرانس بین المللی پژوهشهای کاربردی در علوم کشاورزی،۱۳۹۵.
- ۲۰. نسترن اکبرزاده، فخری شهیدی، محمدجواد وریدی، الناز میلانی،مروری بر تاثیر فرآیند اکستروژن بر ویژگی های آرد حبوبات،کنفرانس علوم و صنایع غلات، نان و فرآورده های آردی،۱۳۹۵.
نمایش ۱ تا ۲۰ مورد از کل ۷۴ مورد.